Personligt utvalda vingårdar och producenter

Vi importerar viner från ett antal olika gårdar och producenter, främst från Italien och Sydafrika. Våra viner kommer från gårdar vi själva besökt, gårdar som vi är väl bekanta med och vi kan med raka ryggar presentera produkter från vingårdar med anrika historier och traditionella vinkulturer. Samtidigt vet vi att producenterna av våra viner har ett modernt tankesätt och främjar en hållbar produktion av sina viner.

Lamole Di Lamole
Mitt emellan Florens och Siena hittar du Chianti Classico som är ett av världens mest anrika områden för vinproduktion. Här finns Lamole Di Lamole – Toscana i en flaska.

www.lamole.com


Windmeul har producerat viner sedan 1944 och har idag ett brett utbud av viner från vad vi menar är ett av världens bästa länder när det kommer till vinproduktion – Sydafrika.

windmeul.com


Sassoregale
Vildsvinet som pryder flaskan är inte där av en slump – här i odlingsmarkerna i området kring Maremma härjar över 150.000 vildsvin bland vinrankorna. Sassoregale är ett vin med en hint av äventyr genom den Italienska historian.

usa.sassoregale.com


Torresella
På ena sidan syns Alperna och på den andra sidan hägrar den Venetiska lagunen. Tack vare det norditalienska och unika klimat som råder här, kan Toresella erbjuda högkvalitativa druvor som ger oss enastående viner.

torresella.com


Roodekrantz Wines
Ärliga viner av riktiga människor – så beskriver Roodekrantz Wines sig själva och berättar att man inte tror på att använda för mycket ekfat, utan istället låta druvan tala för sig själv. Roodekrantz Wines erbjuder Sydafrikansk vinproduktion i sin renaste form.

roodekrantzwines.co.za


Santa Margherita
tillverkar klassiska italienska viner av hög kvalitet.
Varför inte fira med en härlig Prosecco.

santamargerita.com